De vooruitzichten voor de AEX voor de week van 26 april 2021

RANGE AEX 26 april 2021

Dagrange:  718,94 - 712,61

 

Geachte beleggers,

De afgelopen week was een min of meer zijwaartse voor de AEX. Tot en met dinsdag leek het uit te kunnen draaien op een forse daling, maar de index herstelde zich en sloot maar een fractie lager dan de week ervoor.

Bij de diensten hadden we kleine winsten bij RVM Systematisch Kort en Week. Bij RVM Systematisch Lang houden we al heel lang vaste posities vast, om van de opwaartse beleggingscyclus voor aandelen te profiteren. De visie is onveranderd dat deze cyclus nog niet voorbij is. 

 

DE TREND OP DE AEX

Uiteraard is die nog steeds omhoog. Wat de vooruitzichten betreft, ook die blijven goed. Wij zien bij RVM Systematisch nog geen verandering van trend.

Uiteraard is deze cyclus al een eind op weg, maar we kunnen onmogelijk zeggen dat we er al helemaal zijn.

Op dit moment achten wij correcties op de AEX nog steeds koopwaardig, totdat we goede aanwijzingen krijgen voor een definitief toppatroon.

Die aanwijzingen hebben we nu nog niet.

 

AEX WEEKGRAFIEK

U ziet de AEX weekgrafiek afgebeeld bij dit artikel. We zijn, zoals u ziet, bij een rode '11' in deze grafiek. Die '11' hoort bij een manier van uittellen van een onderliggende waarde tot een mogelijk draai in sentiment. Daarvoor moeten we een '13' zien.

Met '11' zijn we daar dus redelijk dicht bij in de buurt, maar de '13' is er nog niet. Dit is een van de redenen dat we nog steeds denken dat dalingen nog koopwaardig zijn. 

 

 

DE DIENSTEN

U kunt via onze expertise beheerd laten beleggen. Op deze site kunt u zich daarvoor inschrijven.

De systemen zijn RVM Retirement en RVM Strategy. Ze hebben een uitstekend trackrecord opgebouwd. De maandrendementen worden op deze site getoond.

Zo heeft RVM Strategy nu bijna 16 winstgevende maanden achter elkaar laten zien (want ook april is tot nog toe goed). 

Dit is werkelijk behaald rendement, geen model. 

 

Voor beleggingsadvies, waarbij u dus zelf heer en meester blijft over uw beleggingen, is er de adviesdienst RVM Systematisch, die al bestaat sinds 2007.

Hier ontvangt u dagelijks adviezen, analyses en quantitatieve berekeningen. De handelssystemen die u zelf kunt opvolgen zijn RVM Systematisch Kort, Lang en Week.

 

We bieden dus voor elck wat wils: wilt u zelf uitvoeren en dagelijkse analyses, kies dan voor RVM Systematisch. Wilt u laten beheren, kies dan voor RVM Strategy en/of RVM Retirement.

 

U kunt zich op deze site voor beide vormen van dienstverlening inschrijven.   

Bij beide vormen van dienstverlening bent u van harte welkom.      

 

 

inschrijven bij RVM Systematisch kan HIER 

 

 

HET ZATERDAGSE SPREEKUUR

Wilt u leren beleggen?

Op deze site kunt u zich opgeven voor een privé-sessie, met focus op risico, investeringstechniek fundamentele analyse en kwantitatieve analyse. Deze sessies worden altijd op zaterdag gepland. 

Wie belangstelling heeft, meldt u zich via het contactformulier. Bedenk dat u aan één middag al genoeg kunt hebben om voor een heel leven te leren beleggen.

 

Ten slotte: weest u voorzichtig op de markt, veel succes met uw handel, maar bovenal

 

Happy trading,

Ruud  

Pagina 1 van totaal 1 paginas