RVM Systematisch

Wordt lid van RVM Systematisch , de adviesdienst van Ruud van Megen voor mensen die actief hun vermogen zelf willen beheren, en die ervaring hebben met handel in aandelen en opties

RVM systematisch

Ruud van Megen

heeft een langjarige beurservaring, vanaf 1993. De adviesdienst bestaat sinds 2007.

Wat krijgt u als lid van RVM Systematisch?

PER EMAIL:

- Een dagelijks voorbeursbericht.
- Een dagelijks EOD-bericht.


Handelsidee?n die middels het EOD-bericht worden gecommuniceerd, kunnen desgewenst ook per SMS worden bevestigd. Dit gebeurt kosteloos.


Wat staat er in het dagelijkse voorbeursbericht?


- een dagrangeberekening voor de RVM-index + pivotpoint.
- een weekrangeberekening voor de RVM index + pivotpoint.
- een maandrangeberekenig voor de RVM index + pivotpoint.
- de jaarrangeberekening voor de RVM index + pivotpoint.


Deze vier rangeberekeningen kunnen in combinatie met de pivotpoints gebruikt worden als uitgangspunt voor eigen handel.

Daarnaast krijgt u meerdere grafieken van de RVM met daarin de Sequential telling van Thomas DeMark, de golftelling en de geldende handelssignalen van het handelssysteem RVM Systematisch Korte Termijn.

Verder staan in het voorbeursbericht de bestaande posities van de adviesdienst.

Met de adviesdienst kunt u in totaal ? 50.000,00 beheren, desgewenst, en uiteraard ook een veelvoud daarvan. De adviesdienst gaat er vanuit dat ? 20.000,00 beschikbaar is voor RVM Systematisch Korte Termijn, ? 20.000 voor RVM Systematisch Lange Termijn, en ? 10.000 voor RVM Systematisch Week.

Maar u kunt de adviesdienst ook gebruiken om zelf uw eigen pad te kiezen, aan de hand van de kwantitatieve berekeningen en handelssignalen. Dat is aan u.

Uiteraard kunnen leden van de adviesdienst een verzoek indienen; zo worden geregeld op verzoek van leden jaarrangeberekeningen verstrekt van bepaalde aandelen en buitenlandse indices. Ook worden op verzoek aandelen geanalyseerd.

DE HANDELSSYSTEMEN DIE BINNEN RVM SYSTEMATISCH WORDEN GEBRUIKT


1) RVM SYSTEMATISCH KORTE TERMIJN

Dit handelssysteem kijkt naar signalen voor een relatief korte termijn. Daghandel hoort hier niet bij; daghandel maakt geen deel uit van de dienst. De bedoelde korte termijn begint bij week- en maandrangehandel, en handel volgens de signalen van het trendsysteem. Het is mogelijk dat RVM Systematisch Korte Termijn posities adviseert die maanden in bezit kunnen blijven, maar binnen een dag sluiten kan ook. Dat hangt van de marktomstandigheden af.


2) RVM SYSTEMATISCH LANGE TERMIJN


Lange termijn handel is ook werkelijk lange termijn handel. Binnen RVM Systematisch Lange Termijn vallen o.a. jaarrangeposities. Onderliggende waardes kunnen zijn: de AEX, via trackers of optieconstructies, en Nederlandse aandelen.
Aandelen kunnen jarenlang in portefeuille blijven bij RVM Systematisch Lange Termijn, als de omstandigheden daarom vragen. De aanpak van RVM Systematisch Lange Termijn is dus geschikt voor rustige beleggers.


3) RVM SYSTEMATISCH WEEK


RVM Systematisch Week werkt met de weekgrafiek van de AEX en kijkt naar de beurscycli op weekniveau. De posities die worden ingenomen betreffen doorgaans optieconstructies, maar aandelen en trackers zijn ook mogelijk.

RESULTATEN


Op basis van het verleden mag van de adviesdienst RVM Systematisch een bovengemiddeld positief handelsresultaat verwacht worden, maar geen ?bonanza?. De risico?s die genomen worden door Ruud van Megen zijn doorgaans beperkt. De grote plus van het trackrecord van RVM Systematisch is dat er een grote outperformance is behaald ten opzichte van de index vanaf de start in 2007.
De resultaten van deze adviesdienst worden niet vastgesteld via een gecontroleerde rekening. De resultatenweergave komt tot stand via terugmelding van orders door leden. Daarbij wordt voor de resultaten uitgegaan van de slechtste prijs die door leden is terug gemeld.

U BENT WELKOM ALS LID

Ik hoop u met mijn specialisme van dienst te kunnen zijn.

Happy trading,
Ruud van Megen

inschrijven kan HIER
RVM SystematischHierbij wil ik me abonneren op RVM systematisch van Ruud van Megen. Ik ontvang dan dagelijks 2 berichten met daarin zijn uitgebreide informatie over de RVM posities.

Voornaam:
Achternaam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
Email: