Een blik op RVM Retirement en RVM Strategy (06. 01. 2021)

Geachte beleggers,

 

GROOT SUCCES VOOR RVM STRATEGY EN RVM RETIREMENT

Nu 2020 is afgesloten voor de twee automatisch te volgen beleggingssystemen RVM Retirement en RVM Strategy, kunnen we over de afgelopen twee jaren een prettige conclusie trekken. 

RVM Retirement en RVM Strategy zijn stabiel geweest en hebben uitstekend gepresteerd. Het was absoluut de moeite waard geweest om hierop geabonneerd te zijn en uw geld te laten beheren op uw eigen rekening bij EasyBroker.

 

Enkele getuigenissen van volgers: 

- "Dank voor de wekelijkse updates en je vermogen om in het crazy beursjaar van 2020 wekelijks de rendementen bij elkaar te beleggen. Een grote prestatie!"

- ""Van kleine slokjes wordt je ook dronken." Zeer tevreden."

- "Ik heb een aantal maanden gevolgd met factor 2. Ik weet genoeg. Ik wil met factor 5 gaan volgen. Is dat mogelijk?" (Antwoord: ja.)

 

De grote plus van RVM Strategy en RVM Retirement ten opzichte van het overgrote deel van de concurrentie is geweest dat er zeer weinig drawdowns waren. In vrijwel alle maanden waren de momentumstrategieën op maandbasis positief. Er is iets meer fluctuatie bij RVM Retirement omdat bij dit systeem lange termijn beleggingen ook een rol spelen. En uiteraard zijn beleggingen geen dag hetzelfde waard. RVM Retirement heeft het hoogste resultaat gehad in 2020, omdat de lange termijn beleggingen goed gekozen bleken te zijn. Er zullen wat dat betreft ook mindere jaren komen. Belangrijker is dus om 'onder de motorkap' te kijken, en dan zien we de stabiele prestatie van de momentumstrategieën, bij beide systemen. Dat is de crux. Wij denken dat die relatief stabiele prestatie herhaalbaar is.

U kunt deze resultaten ook halen door u bij deze systemen aan te sluiten. 

U kunt zich ervoor inschrijven op deze site. 

Velen gingen u de afgelopen twee jaar voor, zoals u zult begrijpen. De resultaten zijn niet 'theoretisch', zoals u aan de reacties van volgers kunt zien. De resultaten zijn 'echt', en de systeemaanbieders zijn verplicht er zelf aan mee te doen. Ik ben dus in wezen net zo goed een klant van mijn systemen als degenen die zich erop geabonneerd hebben. 

 

De maandresultaten van RVM Retirement en RVM Strategy ziet u prominent op deze site.

Zo zag het er op jaarbasis uit met percentages:

 

RVM STRATEGY 2019          + 23,82 %

RVM STRATEGY 2020          + 20,85 %

 

RVM RETIREMENT 2019      + 16,45 %

RVM RETIREMENT 2020      + 44,45 %

 

In grafiekvorm ziet u de performances als bijlage opgenomen.

 

Als u geïnteresseerd bent, ga deze systemen volgen. U bent van harte welkom!

 

Met vriendelijke groet,

Ruud van Megen

 

 

 

 

 

Pagina 1 van totaal 1 paginas