De range voor de AEX voor donderdag 20 augustus 2020 (20. 08. 2020)

RANGE AEX 20 augustus 2020

Dagrange: 562,21 - 558,37

Trend: opwaarts

 

Goedemorgen geachte beleggers,

De AEX was gisteren ietsje hoger, maar belooft vandaag lager te openen. Sinds de top van afgelopen week zijn we dus in correctie. Zo lang de index echter ruwweg boven 546 blijft, zien wij dit bij RVM Systematisch als een correctie op eerdere stijging. Onder 546 speelt er een ander scenario voor de Nederlandse index.

De berekende dagrange zal op opening doorbroken worden, en daarmee is er sprake van een abrupte wijziging van sentiment op de AEX op korte termijn basis. In een dergelijk geval verwachten wij weerstand bij 558,37, eigenlijk de berekende steun voor de dag, maar dat wordt in zo'n geval dan een weerstandsniveau - als het bereikt kan worden intraday.

 

HET ZATERDAGSE SPREEKUUR

Wilt u leren beleggen?

Op deze site kunt u zich opgeven voor een privé-sessie, met focus op risico, investeringstechniek fundamentele analyse en kwantitatieve analyse. Deze sessies worden altijd op zaterdag gepland. 

Wie belangstelling heeft, meldt u zich via het contactformulier. Bedenk dat u aan één middag al genoeg kunt hebben om voor een heel leven te leren beleggen.

 

Ten slotte: weest u voorzichtig op de markt, veel succes met uw handel, maar bovenal

 

Happy trading,

Ruud 

             

inschrijven bij RVM Systematisch kan HIER 

Pagina 3 van totaal 325 paginas  <  1 2 3 4 5 >  Laatste »