RVM Strategy


Direct inschrijven voor rvms kan HIER

RVM Strategy


werkt met een week-risicoberekening op de AEX-index. Het maximale risico ligt tussen de 60 en 65 % op jaarbasis.
Dit betekent dat RVM Strategy op jaarbasis 60 à 65 % op de portefeuille kan verliezen, maar niet meer.
Een korte uitleg van de interpretatie van risico: wie een aandelenportefeuille bezit, neemt een 100 % risico, wanneer 100 % van het werkkapitaal belegd is, en wanneer niet verzekerd wordt.
Wie met een future werkt of geschreven opties, neemt een onbeperkt risico, ongeacht het werkkapitaal, tenzij het systeem zelf een 'stop' heeft boven een bepaald verlies, of tenzij posities verzekerd worden.
Wie in turbo's of sprinters handelt, neemt een risico dat beperkt wordt tot de afstand tot het stoplossniveau, tenzij er, opnieuw, verzekerd is op een of andere manier.
Bij RVM Strategy is het helder dat het systeem met een methodiek werkt, die uitsluit dat het verlies groter kan worden dan 60 à 65 % op jaarbasis.
Zouden we dit maximale verlies lager instellen, dan kan met € 12.000,00 als basis niet meer gehandeld worden met voldoende winstkansen.

Hoe werkt het systeem?

Iedere week berekent een specifiek algoritme op de AEX een opwaarts en een neerwaarts koersdoel. Op een van die koersdoelen wordt in ieder geval positie gekozen. Soms wordt op beide doelen positie gekozen. De positie wordt gekozen via opties op de AEX.
Posities bij RVM kunnen kort of lang vastgehouden worden, o.a. afhankelijk ervan of koersdoelen wel niet bereikt worden.
De keuze om met een specifiek algoritme te werken op weekbasis is gemaakt op basis van langjarige ervaring en langjarig onderzoek. De weekberekening blijkt een ideale manier om met de risico's van beurshandel om te gaan. Alhoewel niet alle koersdoelen bereikt zullen worden, zijn de winstkansen uitstekend.


HANDELSINSTRUMENTEN AEX opties.

Voor meer informatie in de Systems2follow: "RVM Strategy"


SMS en MAIL

De posities zullen begeleid worden door SMS zowel als mail. De SMS is uiteraard kort, en verwijst naar een uitleg, die per mail verstuurd wordt.

Wij hopen u met dit produkt een goede dienst te bewijzen de komende jaren. Hieronder vindt u een link naar de plek waar u voor de dienst kunt inschrijven, op de site van Systems2follow. Op die site vindt u ook zeer gedetailleerd een verantwoording van iedere 'trade' die met behulp van het systeem gedaan is.

Happy trading,

Ruud van Megen

Inschrijven bij de Systems2follow voor RVM Strategy kan HIER

Aanmelden voor RVM Strategy kan ook hieronder:Hierbij wil ik me abonneren op RVM Strategy.

Maandelijks € 48,88
(inleg € 12.000,-)


Voornaam:
Achternaam:
Man Vrouw
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
Email: