De range voor de AEX voor vrijdag 26 juni 2020 (26. 06. 2020)

RANGE AEX 25 JUNI 2020   

Dagrange: 567,48 - 555,15

 

We verwachtten deze week een iets lagere AEX, en tot en met donderdag klopt dit ook, maar er is nog één handelsdag te gaan deze week. 

Qua handel lijkt het geen slechte week te worden voor de weekposities van de adviesdienst (en van de automatische systemen die aangeboden worden via Systems2Follow), maar dit zal uiteindelijk afhangen van de koersvorming vandaag. 

De trend op de AEX is conform onze systemen en methodes op dit moment nog long, in lijn met de meeste westerse beurzen. Wij denken dat de trend zal gaan veranderen, maar op dit moment is dat nog alleen een scenario. 

 

U ziet de berekening voor vandaag, 567,48 - 555,15. Onze regel is dat wanneer de index binnen die berekening noteert rond 10.00 uur, dat wij dan ook meestal zien dat de range de hele handelsdag een rol zal blijven spelen. Geregeld, zeker in deze wilde beurstijden, staan we echter boven of onder de berekende range om 10.00 uur.

In zo'n geval zien we vaak dat de berekende bovenkant en onderkant van de range als steun respectievelijk weerstand gaan fungeren. En zo blijft de index dan buiten de range, in ieder geval tot de opening van Wall Street.

 

SPOTIFY

Vandaag laten we u even een van de sterkste trends zien van het moment. Die trend doet zich voor in Spotify. U ziet de weekgrafiek bijgevoegd. Het aandeel wordt al weken omhoog gekocht op de beurs. Onlangs heeft Goldman Sachs nog eens olie op het vuur gegooid. Nu Spotify steeds meer gebruikers heeft en nieuwe deals heeft gemaakt, o.a. met Joe Rogan, vindt Goldman Sachs dat Spotify wel voor 280 dollar per aandeel genoteerd mag zijn. Dat geeft ook bij de huidige koers nog wat ruimte. 

Beseft u wel dat Spotify in de toekomst heel veel waar te maken heeft. Het noteert heel ver boven de boekwaarde, en het bedrijf heeft nog nooit winst gemaakt. Alles gaat om groei, en CEO Daniel Ek is niet van plan dit in de komende jaren te veranderen. De markt moet veroverd worden door gerichte aankopen te doen, winstgevendheid ontstaat vanzelf als Spotify de concurrentie verslagen heeft en naar het eigen platform heeft gelokt. Dat is de redenering. Analisten en beleggers waarderen dit hogelijk, zoals u aan de grafiek ziet. 

 

U kunt zich aansluiten bij de dagelijkse adviesdienst RVM Systematisch op deze site:

 

inschrijven bij RVM Systematisch kan HIER

 

Een gratis kennismakingsmaand is mogelijk. Velen zijn u voorgegaan, u bent van harte welkom bij de club.

 

 

SYSTEMS2FOLLOW

 

Systems2Follow biedt twee mogelijkheden om te beleggen in systemen van RVM Systematisch, RVM Strategy en RVM Retirement. 

De systemen bij Systems2Follow zijn automatisch te volgen. U hoeft zelf niet te handelen. 

Inschrijven voor beide systemen kan op de site van Systems2Follow. 

  

 

HET ZATERDAGSE SPREEKUUR

 

Op deze site kunt u zich opgeven voor een privé-sessie betreffende uw eigen portefeuillebeheer, met focus op risico, investeringstechniek en kwantitatieve analyse. Deze sessies worden altijd op zaterdag gepland. 

Wie belangstelling heeft, meldt u via het contactformulier. Bedenk dat u aan één middag al genoeg kunt hebben om voor een heel leven te leren beleggen.

 

Ten slotte: weest u voorzichtig op de markt, veel succes met uw handel, maar bovenal

 

Happy trading,

Ruud               

Pagina 1 van totaal 1 paginas