RVM Retirement


Direct inschrijven voor RVM Retirement kan HIER

RVM Retirement

is net als RVM Strategy een kwantitatief systeem.
Kwantitatief handelen betekent dat een beleggingsbeslissing wordt genomen op basis van een berekening, gebaseerd op een algoritme. De systemen van RVM werken op zelf geschreven algoritmes, die getest zijn op een koersgeschiedenis van 28 jaar, op de Nederlandse AEX-index. De berekeningen van het algoritme leveren een kansberekening op voor koersvorming in allerlei timeframes.
Voor RVM Retirement worden met name zeer lange termijn berekeningen gebruikt (dan kijken we bijvoorbeeld een jaar vooruit) en zeer korte termijn berekeningen (bijvoorbeeld een dag). Het hangt van de marktomstandigheden af of gekozen wordt voor een lange termijn positie, een korte termijn positie of een mix van beide.
De posities die gekozen worden op basis van een berekening hebben het voordeel dat er geen emotie of impuls aan te pas komt. De regels zijn bekend en dus ook de positie die ingenomen mag of moet worden, evenals de stoploss voor iedere positie.


Het tijdstip waarop posities ingenomen worden varieert, maar het gebeurt altijd aan het begin van een berekend tijdvak, en meestal in lijn met de veronderstelde trend. Maar ook contraire posities kunnen ingenomen worden.
Bij het bereiken van berekende koersdoelen is het mogelijk om winst ten nemen. Dat zal afhangen ervan of posities zijn ingenomen in aandelen, trackers, gekochte opties of verkochte opties; dit zijn de handelsinstrumenten waarmee bij RVM Retirement gewerkt wordt.


WAT MAG EEN VOLGER VAN RVM RETIREMENT VERWACHTEN?


Zoals de naam al zegt, mag een volger verwachten dat zijn/haar pensioenpotje in goede handen is bij RVM Retirement. Het systeem ontleent zijn naam aan het feit dat de naamgever zelf zijn eigen pensioen via Systems2Follow en dit systeem beheert.


KOSTEN


De lage abonnementskosten een selling point. Met € 20,00 per maand behoort RVM Retirement tot de goedkoopste systemen waarop u zich kunt abonneren in de Traderswinkel.


HANDELSINSTRUMENTEN


Posities worden ingenomen in opties, aandelen en/of trackers.


Happy trading,

Ruud van Megen

Voor meer informatie Bij Systems2Follow "RVM Retirement"


Inschrijven bij Systems2Follow voor RVM Retirement kan HIER
Aanmelden voor RVM Retirement kan ook hieronder:Hierbij wil ik me abonneren op RVM Retirement.

Maandelijks € 20,-
(inleg € 10000,-)


Voornaam:
Achternaam:
Man Vrouw
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
Email: