De range voor de AEX voor woensdag 19 augustus 2020 (19. 08. 2020)

RANGE AEX 19 augustus 2020

Dagrange: 562,49 - 554,69 

Trend: opwaarts

 

Goedemorgen geachte beleggers,

De S&P 500 zette gisteren net aan een nieuwe high neer, maar onze AEX-index keerde intraday om en gaf het gewonnen terrein terug om lager te sluiten. 

De range die voor vandaag berekend is voor de Nederlandse AEX-index ziet u hierboven staan. De berekende niveaus zullen de weerstand en de steun voor de dag representeren mits de index zich trendvolgend gedraagt. Een afwijking van bovengenoemde waarden geeft aan dat het sentiment op dagbasis veranderd is. 

Wilt u weten hoe we bij RVM Systematisch om gaan met de weekrange, maandrange en jaarrange, sluit u dan aan bij deze adviesdienst. De resultaten van RVM Systematisch worden dagelijks bijgehouden en weergegeven op deze site.

 

 

HET ZATERDAGSE SPREEKUUR

Wilt u leren beleggen?

Op deze site kunt u zich opgeven voor een privé-sessie, met focus op risico, investeringstechniek fundamentele analyse en kwantitatieve analyse. Deze sessies worden altijd op zaterdag gepland. 

Wie belangstelling heeft, meldt u zich via het contactformulier. Bedenk dat u aan één middag al genoeg kunt hebben om voor een heel leven te leren beleggen.

 

Ten slotte: weest u voorzichtig op de markt, veel succes met uw handel, maar bovenal

 

Happy trading,

Ruud 

             

inschrijven bij RVM Systematisch kan HIER 

Pagina 1 van totaal 1 paginas