De range voor de AEX voor maandag 17 augustus 2020 (17. 08. 2020)

RANGE AEX 17 augustus 2020

Dagrange:  564,85 - 553,26

Trend: opwaarts

 

Goedemorgen geachte beleggers,

De range die voor vandaag berekend is voor de Nederlandse AEX-index ziet u hierboven staan. De berekening is een indicator, geen voorspelling. Bijvoorbeeld afgelopen vrijdag was de berekening 571,59 (weerstand) - 567,54 (steun). De index opende nog er binnen, maar binnen een kwartier stonden we er onder, en ook aan het eind van het eerste handelsuur was dat het geval. Een dergelijke ontwikkeling betekent dat het sentiment overnight sterk is veranderd, ten negatieve.

Bij RVM Systematisch werken we zelf niet met de dagrange, we zijn geen daytraders. De weekrange is voor ons meer van belang, net als de maandrange. We hanteren ook een jaarrange, om de blik te houden op lange termijn ontwikkelingen, die voor ons het belangrijkste zijn. 

Al deze berekeningen zijn beschikbaar voor de abonnees van RVM Systematisch en worden dagelijks bijgehouden.

Ook ziet u het geldende trendsignaal staan. Ook dat wordt voor de leden dagelijks bijgehouden.

 

inschrijven bij RVM Systematisch kan HIER

 

De handelsresultaten voor wat betreft afgeronde posities:

RVM SYSTEMATISCH KORT  2020 :              +  18,13 %  

RVM SYSTEMATISCH WEEK 2020 :               + 24,51 %
 
RVM SYSTEMATISCH LANG 2019 - 2020      +   1,43 %
 
 

Bij het lange termijn systeem hebben we een gebroken boekjaar en houden we sommige posities al jaren aan, vanwege de overall opgaande trend in de markten. De Corona-crash van februari en maart veranderde daar niets aan. Hoe het lange termijn systeem er voor staat wordt pas zichtbaar wanneer posities worden afgerond.

Een gratis kennismakingsmaand is mogelijk bij RVM Systematisch. Velen zijn u voorgegaan, u bent van harte welkom bij de club.

 

De rendementsgrafiek van RVM Systematisch over de laatste jaren ziet u als attachment toegevoegd. De resultaten betreffen altijd alleen de afgeronde posities.

 

 

RVM STRATEGY EN RVM RETIREMENT

Ik beveel het persoonlijk nog steeds dat beleggers zelf hun vermogen beheren, aan de hand van professionele adviezen, zoals bij RVM Systematisch.

Maar wie wil laten beheren en zelf niets wil doen, dat is ook mogelijk, via RVM Strategy en RVM Retirement. 

Beide systemen zijn automatisch te volgen. U hoeft zelf niet te handelen. De rendementen zijn dit jaar uitstekend. Momenteel staat er + 13,93 % voor RVM Strategy en + 29,21 % voor RVM Retirement in 2020, de stand van eind juli. Dit zijn lopende rendementen, dus inclusief lopende posities.

 

Inschrijven hiervoor?


Inschrijven voor  RVM Strategy  kan   HIER

Inschrijven voor RVM Retirement kan HIER

Of klik op het icoon van "RVM Retirement" of "RVM Strategy", zo komt u ook bij het inschrijfformulier.

  

 

HET ZATERDAGSE SPREEKUUR

Op deze site kunt u zich opgeven voor een privé-sessie betreffende uw eigen portefeuillebeheer, met focus op risico, investeringstechniek en kwantitatieve analyse. Deze sessies worden altijd op zaterdag gepland. 

Wie belangstelling heeft, meldt u zich via het contactformulier. Bedenk dat u aan één middag al genoeg kunt hebben om voor een heel leven te leren beleggen.

 

Ten slotte: weest u voorzichtig op de markt, veel succes met uw handel, maar bovenal

 

Happy trading,

Ruud 

             

inschrijven bij RVM Systematisch kan HIER 

Pagina 1 van totaal 1 paginas