De range voor de AEX voor donderdag 12 oktober (12. 10. 2017)
RANGE AEX 12 OKTOBER 2017 

Weekrange:   543,94 - 538,85 

Dagrange:     542,82 - 540,75
 
 
De index staat al dagen stil, net als onlangs in september in de zone onder 530. Destijds volgde geen correctie, maar een opwaartse doorbraak. Gaat dat nu ook gebeuren? Wie weet, maar het is niet zo waarschijnlijk. Koerspatronen herhalen zich niet op dezelfde manier in een zo kort timeframe. U ziet in de grafiek staan dat de rigide methodiek van trendbepaling een shortsignaaltje heeft gegeven afgelopen week; de verwachtingen die daarbij horen in neerwaartse zin, zijn (nog) niet waargemaakt. Om dit signaal weer om te draaien naar long is niet veel nodig, dus wie weet. Het standpunt blijft hetzelfde in deze fase: eventuele correcties zijn koopwaardig, omdat diverse berekeningen hogere koersdoelen blijven aangeven voor de AEX.
 
Wat voor vandaag is berekend als speelruimte voor de index kunt u zien. De laatste twee dagen waren wat dat betreft redelijk rangebound, maar wat opviel was dat de berekende opwaartse ruimte steeds niet werd gebruikt. We zullen zien of dat vandaag wederom zo gaat.
 
 
DE DIENSTEN
 
Goed jaar tot nog toe bij de adviesdienst RVM Systematisch, en de lopende posities staan er ook goed voor. Qua afgesloten posities is de stand van zaken:
 
 
RVM SYSTEMATISCH KORT 2017:                   + 11,40 %
 
RVM SYSTEMATISCH WEEK 2017:                    +   1,77 % 
 
RVM SYSTEMATISCH LANG 2016 - 2017:          +11,73 %  
 
 
Wilt u ook dagelijks een voorbeursbericht met berekeningen voor de AEX, en om 17.00 uur een EOD-bericht met handelssuggesties? Schrijf u in voor RVM Systematisch, op deze website.
 
 
 
TRADERSWINKEL
 
RVM DAILY en RVM PENSIOEN hebben al maanden langer lopende posities, die zich eerst ongunstig, en nu gunstiger ontwikkelen. Ik verwacht nog steeds dat de gevolgde strategie zijn vruchten gaat afwerpen.
 
 
RVM DAILY:           + 10,77 %
RVM PENSIOEN:   -   2,45 % 
 
 
Inschrijven kan op de site van de Traderswinkel. Al jaren behoren de tarieven van RVM Daily en RVM Pensioen tot de laagste in de wereld.
 
 
 
HET ZATERDAGSE SPREEKUUR
 
Op iedere zaterdag is er ruimte om één belegger te ontvangen en een sessie van een dag te bieden betreffende alle vragen over de beurs, technische aspecten van trends, handelssystemen, persoonlijke financiële situatie, handelsplannen en beleggingsplannen. 
 
Op deze kunt u responderen via het contactformulier, of anders via het hieronder afgedrukte emailadres.
 
  
Veel succes met uw handel, weest u voorzichtig op de markt, maar bovenal

Happy trading,

Ruud

  

Informatie: 

Van Megen Systematic Trading BV 

email:    systematisch@gmail.com

Pagina 4 van totaal 311 paginas « Eerste  <  2 3 4 5 6 >  Laatste »